You are here

Home

Add-ons

Heeft u naast de basisfunctionaliteiten van Expediplan nog meer wensen? Er zijn diverse uitbreidingen beschikbaar. Met deze uitbreidingen kunt u de software perfect op uw situatie laten aansluiten. Hieronder volgt een korte opsomming van de modules. Voor meer details kunt u aan de linkerzijde een add-on selecteren.

Charter sheets

Expediplan kan automatisch berekenen welke kosten een charter aan u gaat doorbelasten. Met deze module wordt als het ware de factuur van de charter gegenereerd.

E-mail module

Met deze module kunt u ontvangen en verzonden e-mails automatisch koppelen aan een klant, contactpersoon of aan een dossier. Hiermee wordt gezorgd dat uw dossiers compleet zijn. De e-mails zijn hierdoor per klant, per contactpersoon en per rit terug te vinden.

Archiveren van bestanden

Door de bestanden op uw harde schijf te koppelen aan Expediplan kunt u dossiers volledig bij elkaar houden en wordt terugzoeken eenvoudig. Alle gekoppelde bestanden worden naar de server gekopieerd zodat ze op elke werkplek beschikbaar zijn. Vanuit Expediplan worden de gekoppelde bestanden automatisch in het bijbehorende programma geopend.

SMS module

Met de SMS module kunnen ritgegevens worden doorgegeven aan de chauffeur. De chauffeur beschikt hierdoor over de volledige gegevens van zijn opdracht. Tevens worden telefoonkosten gereduceerd.

Management rapportage

Een continu inzicht in de omzet en gemaakte marges is een must. De managementrapportage add-on levert onder andere de volgende rapporten:

 • Marge, omzet, KM, aantal ritten per chauffeur per week/maand/jaar;
 • Marge, omzet, KM, aantal ritten per vrachtwagen per week/maand/jaar;
 • Marge, omzet per klant per maand/jaar;
 • Uren per vrachtwagen per periode;
 • Uren per chauffeur per periode;
 • Productrapportage van totalen per eenheid product.

Koppelingen

Wij kunnen Expediplan koppelen met uw andere softwarepakketten zodat u meer voordeel haalt uit de beschikbare software in uw organisatie. Hieronder een aantal voorbeelden van koppelingen.

TLN Planner koppeling

Met de koppeling naarTLN Planner kan automatisch de afstand en de duur van het rijden tussen twee adressen bepaald worden. Deze gegevens worden weer gebruikt om automatisch de kosten van de rit te bepalen.

Naast de koppeling add-on is ook de TLN software iNetserver van PTV-Ordis noodzakelijk.

Koppeling met boardcomputer

De koppeling met de boardcomputer zorgt ervoor dat ritten, vertrek- en aankomsttijden ontvangen worden. Tevens worden indicaties van o.a. laad-, los- en wachttijden teruggekoppeld naar het planboard (zolang de boardcomputer dit ondersteunt).

Koppeling boekhouding

De voordelen van het koppelen van Expediplan met uw boekhoudsoftware zijn o.a.:

 • Foutloze verwerking van facturen naar dagboeken;
 • Na facturatie kost het boeken van facturen geen tijd meer;
 • Bewaking van openstaande posten geïntegreerd met boekhoudsoftware;
 • Eenmalige invoer van debiteuren en crediteuren.
 • Momenteel is er een koppeling gerealiseerd met de boekhoudpakketten Accountview en Informer. Koppeling met andere boekhoudssoftware kan desgewenst worden ontwikkeld.

Meer informatie

Wilt u weten wat Expediplan voor u kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op met Oxolutions B.V.