You are here

Home

Chartersheets

Expediplan berekend automatisch welke kosten een charter aan u gaat doorbelasten. Als het ware wordt hiermee de factuur van de charter gegenereerd.

  • Automatisch genereren van chartersheets
  • Controleerbaar maken van facturen van de charter
  • E-mailen van een chartersheet in pdf formaat
  • Overzichten van omzet en verplichtingen per charter
  • Handmatig aanpassen van chartersheets is mogelijk

Automatische prijsberekening

Prijsafspraken met de charter kunnen worden vastgelegd per charter en per rit. Na het rijden van de rit worden de kosten op basis van gereden km, wachttijden, reiniging, geladen gewicht, douanekosten, tolkosten  en andere toeslagen uitgerekend en de chartersheet aangemaakt.

Automatisch chartersheets genereren

Voor de gereden ritten worden automatisch chartersheets gegenereerd. Per charter is instelbaar of de ritten per dag, per week of per maand verzameld worden. Nadat de chartersheets gegenereerd zijn is het mogelijk om de chartersheets aan te passen alvorens deze per post of per email te sturen.

Chartersheets per charter

Het terugvinden van chartersheets is eenvoudig. Sorteren en categoriseren is mogelijk. In het voorbeeld zijn de chartersheets gecategoriseerd op charter. Het overzicht geeft inzicht in omzet en verplichtingen aan de charters. Van de geselecteerde charter wordt ook direct de historie getoond.

Email chartersheet

De chartersheets kan per e-mail nar uw charter worden verzonden.  Deze wordt als pdf document toegevoegd aan de email. Deze email wordt in Expediplan opgeslagen en gekoppeld aan de charter.

Omzet per charter

Per charter kunt u de actuele omzet samen met de historie van de afgelopen 3 jaar direct inzien. Het overzicht toont de werkelijke omzet samen met het cumulatieve omzetverloop.

Chartersheets in vreemde valuta mogelijk

Handmatig chartersheets aanmaken en gegenereerde chartersheets aanpassen

Inzicht in welke ritten bij een chartersheet behoren.

Onzichtbare factuurregels toevoegen